Català Español
Portada > Notícies > Biel Barnils i Màrius Serra col·laboren amb ADANE amb el seu darrer llibre.

Biel Barnils i Màrius Serra col·laboren amb ADANE amb el seu darrer llibre.

Converses amb Màrius Serra
25/11/2010

L'autor Biel Barnils, presenta el seu darrer llibre "L'Orgia verbal, Converses amb Màrius Serra", converses en profunditat i, a la vegada, a l'abast de tots els lectors, que mostren qui és i com pensa Màrius Serra sobre una gran quantitat de temes...

El llibre parla des del present del periodisme i els canvis en els mitjans d'informació del segle XXI fins al futur del llibre i la cultura. També parla de com veu la política a Catalunya, de la llengua catalana, de l'experiència del seu fill discapacitat, dels més de vuit mil volums d'una biblioteca fascinant i enigmística, i del significat de la mort en una societat secular com és la nostra. Un llibre i unes converses que van de l'esfera més general a la més personal, vitals i plenes de joc, però no per això menys profundes i crítiques amb el temps que ens ha tocat viure.

El 12 % del que pagues pel llibre va destinat a projectes de desenvolupament a l'Àfrica.

La presentació serà el proper 10 de desembre, a "El Velódromo" (Muntaner 213 - Barcelona) a les 19:00hores.
(Com arribar)

Aquí tens les solucions dels enigmàrius que trobaràs dins 'L'Orgia verbal'.

1.Sabateria; 2.Carpa; 3.Segarra; 4.Caplletra; 5.Fi; 6.Versal; 7.Dietari; 8.Jornal; 9.Redacció; 10. Diputada; 11.Enroca; 12.Comicis; 13.Quiets; 14.Autista; 15.Pas; 16.Cava; 17.Òbit; 18.Traspàs; 19.Txad; 20.Ciutat del Cap; 21.Zaire

Més informació a aquest enllaç.

Arxivat a: ADANE-Barcelona
GestorDeContinguts.cat