Català Español
Portada > Notícies > Premi 'Cantàbria Coopera al Cooperant' a Carlos Gangas

Premi 'Cantàbria Coopera al Cooperant' a Carlos Gangas

Carlos Gangas
08/10/2010

La Conselleria d'Ocupació i Benestar Social ha concedit el premi 'Cantàbria Coopera al Cooperant' al reinosano Carlos Gangas, per la tasca que realitza en projectes per al desenvolupament en països africans. Aquest premi distingeix la dedicació solidària a favor de països i poblacions en vies de desenvolupament. Gangues fa 25 anys que realitza la seva tasca com a cooperant en països, com Moçambic o Togo.


L'acte de lliurament tindrà lloc aquest divendres, dia 15 d'octubre, a les 20 hores, al Teatre Principal de Reinosa.
Carlos Gangas rebrà el guardó de mans de la vicepresidenta del Govern regional, Dolores Gorostiaga.

El premi 'Cantàbria Coopera al Cooperant' es va crear com una iniciativa de la Direcció General d'Afers Europeus i Cooperació al Desenvolupament amb la finalitat d'impulsar i promoure la participació ciutadana en les accions de cooperació per al desenvolupament i solidaritat des de Cantàbria.

+ informació

Arxivat a: ADANE-Cantabria
GestorDeContinguts.cat